POP, CSAJOK, SATÖBBI
gycsaba
2019. augusztus 26. hétfő, 16:46
Novemberben érkezik a kanadai szupersztár.

Nem nagyon tudunk elképzelni olyan Romániában élő negyven pluszost, aki legalább egyszer nem lassúzott már a kanadai Bryan Adams valamelyik nagyívű balladájára céges bulin, banketten, vagy keresztelőn.

Ő az a jólfésült, elegáns srác, aki több mint 100 millió lemezt adott el az elmúlt 36 évben, 13 stúdiólemezt énekelt fel és az összes létező zenei díjra jelölték már.

Ma sincs retróbuli a Please Forgive Me, a Have you Ever Really Loved a Woman, vagy az Everything I Do nélkül.

Az 59 éves Bryan Adams november 11-én a kolozsvári BT Arénában lép fel. Jelenleg egyébként is turnézik, a Shine A Light című koncertkörút májusban indult Amerikában, októberben Dél-Amerikába ér, novembertől pedig az európai állomások következnek.

Aki nem bírja ki novemberig, szeptember 28-án, szombaton ingyen is megnézheti a popsztárt a budapesti Hősök terén.

 

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.