Fotó forrása: Mediafax
Közúti tragédia
MTímea
2019. augusztus 26. hétfő, 15:51
Egy személygépkocsi frontálisan ütközött egy kamionnal.

Egy óvatlan előzés vezethetett ahhoz a hétfői tragédiához, amely Maros megyében, Gödemesterháza és Csobotány között, a 15-ös számú országúton történt. A rendőrség tájékoztatása szerint a Maros megyében ideiglenes rendszámmal bejegyzett gépkocsi Szászrégen felől Maroshévíz irányába tartott, amikor áttért a menetirányával ellentétes közlekedési sávba, és frontálisan ütközött a szemből érkező, Hargita megyei rendszámtáblával rendelkező kamionnal.

A személygépkocsi három utasa – a sofőr, egy nő és egy kisgyerek  – azonnal életét vesztette az ütközés következtében. Az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A baleset helyszínén a rendőrség korlátozta a forgalmat, és vizsgálja, milyen körülmények vezettek a tragédiához.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.