Költészet
Szerző: Főtér.ro
2019. augusztus 17. szombat, 17:04
Tessék, lehet ámuldozni.

Az alsóház honlapján közzétett adatokból kiderült, az év első hat hónapjában összesen 91 849 485 lejt emésztettek fel a parlamenti képviselőkkel kapcsolatos kiadások.

Ez a borzasztóan kövér összeg tartalmazza a képviselők bérét, a napidíjakat (mert persze ilyen is van), az utazási és az elszállásolási költségeket, a telefonszámlákat, valamint a parlamenti irodák fenntartásával járó kiadásokat.

Az első hat hónapban összesen 78 külföldi kiszállásuk volt a honatyáknak, ezek a kiruccanások több mint egymillió lejbe kerültek.

Mert a minőségi munkát meg kell fizetni.  

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.