végzetes tévedés
Edgár
2019. augusztus 15. csütörtök, 12:08
Az áldozat a kórházban halt bele sérüléseibe.

Csütörtökre virradóra belehalt sérüléseibe a kórházban az a 16 éves Krassó-Szörény megyei fiú, akit bátyja lőtt le tévedésből vadászat közben még szerda este.

A Krassó-Szörény Megyei Rendőr-felügyelőség közlése szerint egy 27 éves férfi szerdán azzal hívta fel az 112-t, hogy tévedésből lelőtte vadászat közben a 16 éves öccsét.

A sebesült kamaszt kórházba szállították, az orvosok azonban már nem tudták megmenteni az életét.

A testvérpár egy harmadik férfi társaságában szerda este autóval érkezett a Jász és Csuta települések közötti lakatlan területre, ahol egy kukoricatáblában rejtőzködtek el egy vadászpuskával felszerelkezve, vadra várva. A fegyver az idősebb testvérnél volt, aki el is sütötte azt, amint mozgást észlelt a kukoricásban. Csak ezután vette észre, hogy öccsét találta el.

A rendőrség szerint a 27 éves férfinak van fegyvertartási engedélye. A nyomozás során a rendőrök lefoglaltak két vadászpuskát, illetve az érintettek mobiltelefonjait.

Az áldozat holttestét boncolásnak vetik alá, testvére ellen gondatlanságból elkövetett emberölés a vád.

comments powered by Disqus
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?