nagylelkű rockerek
fsandor
2019. augusztus 15. csütörtök, 10:43
Van miből, jól keresnek a turnézással.

Bukarestben lépett fel szerdán a Metallica, de a show előtt szakítottak időt egy kis jótékonykodásra is. A Dăruieşte Viaţa Egyesület tett közzé Facebook-oldalán egy fotót, amelyen az egyesület képviselői és a zenekar négy tagja egy hatalmas csekket tart. Rajta pedig a olvasható, hogy a Metallica által létrehozott All Within My Hands Alapítvány 250 ezer eurót adományoz az első romániai gyermekonkológiai kórház megépítésére.

Az idei európai Metallica-turné egyébként nem fizet rosszul, fellépésenként átlagosan 5-6 millió dollárt folyik be a kasszába. Ez persze bruttó összeg, aminek kábé egyharmadát kapja a zenekar. Vagyis 6 millióból két milliót, ami fejenként 500 ezer amerikai dollár, ez azért nem olyan rossz gázsi egy koncertért.

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.