Székelyhon
elég egy szikra
Edgár
2019. augusztus 14. szerda, 16:09
A tűzoltók eloltották a lángokat, a baleset okát egyelőre vizsgálják.

Egyelőre vizsgálják a pontos okát a marosvásárhelyi Tudor negyedben pusztító lakástűznek, amelyben egy nő égési sérüléseket szenvedett, elsősorban az arcán.

A Székelyhon tájékoztatása szerint a tűzoltókat a Haladás utca egyik négyemeletes tömbházához riasztották, a legfelső szint egyik lakása ugyanis lángokban állt.

A szomszédok későbbi beszámolója szerint először a lakásból kiáramló füstre lettek figyelmesek, majd kis idő múlva a lángok is felcsaptak.

A tűzoltók a lángoló lakrész alatti lakásból kimenekítettek egy személyt, a tűzben megsérült nőt pedig a rohammentősök a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították. 

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.