Sokánt!
Jean St'Ay
2019. augusztus 7. szerda, 09:35
Meleg van, tarol a hőguta? Közelednek az augusztus 10-i tüntetések és nő az idegbaj? Másképp nem tudjuk ezt magyarázni.

Emlékeznek még a fess Codrin Ștefănescura, ugye? A PSD főtitkára, de csak múlt időben, mert a pártnak is annyira ciki volt már, hogy megfosztották tisztségétől, rögtön azután, hogy nagy barátja, Liviu Dragnea börtönbe vonult.

Szóval ez a Ștefănescu olyat posztolt a Facebook-oldalán, hogy belerengett a föld. Néztük, és nem hittünk a szemünknek. Tessék, mutatjuk is, szó nélkül, mert komment el nem jut a hülyeség e hófödte csúcsaira.

„A zöld erdő és a tiszta vizű hegyi folyó megkérdezett engem: igaz-e, amit ezek az uszerések (USR – Mentsétek meg Romániát Szövetség – a szerk.) akarnak. Vagyis, hogy muszáj az idegeneknek vezetniük bennünket, mert mi, románok, ostobák vagyunk. Azt válaszoltam, igen. Tényleg ezt akarják!”

Ha jobban megnézzük, rájövünk, hogy nincs is szükség kommentre. Ott van a magyarázat a szövegben.

 

comments powered by Disqus
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.