Tragédia
béel
2019. augusztus 7. szerda, 11:22
Ráadásul szándékosan. Figyelem, a felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas!
 

Élőben közvetítette egy Németországban élő, 22 éves dévai fiatal férfi, amint egy német autópályán óriási sebességgel belerohan egy kamionba.

A férfi szerelmi csalódás miatt tett így, még hétfőn este: mint kiderült, barátnője, akivel három éve volt együtt, aznap szakított vele.

A fiú ezt követően élőben bejelentkezett a Facebookon, és száguldás közben közölte: véget vet az életének. A videón látható, amint az autópályán halad, közben pedig elbúcsúzik a szüleitől.

A videó azzal ér véget, hogy hátulról, 170 kilométeres óránkénti sebességgel belerohan egy kamionba.

A férfit kórházba szállították, de néhány óra múlva belehalt sérüléseibe.

A videó egy ideig elérhető volt a Facebookon és a YouTube-on is, de aztán mindkét helyről eltávolították.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.