party hard
Edgár
2019. augusztus 5. hétfő, 12:03
Egy szemtanú a sajtóhoz fordult; tanúskodni is hajlandó lenne, ha perre megy az ügy.

Alighanem súlyos sérüléseket szenvedett az a fesztiválozó lány, akinek a fejére esett egy whiskysüveg hétfő hajnalban a kolozsvári Untold fesztiválon. A súlyos palackot a nagyszínpadnak helyet adó Kolozsvár Arénában a VIP páholyból dobták ki, egy szemtanú pedig a Ziar de Cluj című laphoz fordult.

Mint írta, nem is egy, hanem két (ráadásul nagy méretű, 0,75/1 literes) üres üveg repült a kiemelt meghívottak számára fenntartott páholyból a „gyepen” bulizók közé. Az első hajnali négy körül landolt, ez szerencsére nem talált el senkit. A második – amit körülbelül fél órával később dobtak ki ugyanonnan – viszont egyenesen egy fiatal lány fejére esett.

Az olvasói levél szerzője kifelé menet látta a vérben úszó arcú áldozatot, akit épp elláttak az elsősegélysátorban.

Mint írta, ha a lány perre vinné a dolgot, a társaságából legalább hárman is szívesen tanúskodnának az ügyben, és bár nem látták, pontosan ki dobta ki az üveget, a biztonsági kamerák felvételei alapján könnyedén azonosítani lehetne a tettest.

A felháborodott fesztiválozó egyúttal megoldási javaslatot is adott az elektronikus fesztivál szervezőinek: szerinte ki kell tiltani az üvegeket a VIP páholy minibárjaiból is, hiszen a drága whiskyt műanyag-, sőt a környezetvédelem jegyében papírpohárból is ugyanolyan jól el lehet lögybölni. Pontokba szedett megjegyzései végén a levél írója felteszi a költői kérdést: mi lett volna ha a palack egy gyereket, ne adj isten Emil Boc polgármestert „találja frizurán” (értjük ugye: nincs is haja, haha) vagy a „mögötte álldogáló” (haha) feleségét. E ponton a szerző önkritikát gyakorol: elismeri, hogy cinikus volt, de reméli, hogy így talán sikerült felhívnia a fesztivál szervezőinek figyelmét, milyen súlyos baleseteket okozhat egy „betintázott kretén” üveggel a kezében.

comments powered by Disqus
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.