Fotó: Mediafax.ro
Nem buli
papmeli
2019. július 29. hétfő, 12:37
Szakadékba zuhant a gépkocsijuk.

Bár tilos, az éjszaka kellős közepén vágott neki az ország legveszélyesebb hegyi útjának, a Transzfogarasi útnak öt fiatal. Rossz vége lett az illegális bulinak, a Bâlea tó közelében, az egyik szerpentinnél a túl nagy sebességgel közlekedő 18 éves sofőr nem tudta bevenni a kanyart: a gépkocsi kicsúszott az útról és egy 20 méter mély szakadékba zuhant.

A hatóságok nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, hogy a segítségükre siessenek. Egyiküket kritikus állapotban kellett egy temesvári kórházba szállítani, míg a másik négyet a nagyszebeni sürgősségi kórházban ápolják.

A 18-19 éves fiatalok – három fiú és két lány – annak ellenére hajtottak fel a hegyi útra, hogy az éjszaka le van zárva a gépkocsiforgalom előtt.

Amúgy nem ők az egyedüliek, akik izgalmasabbá akarták tenni az önmagában is kalandos útvonalat: ITT írtunk arról, hogy nemrég négy fiatal a gépkocsi tetején ülve utazott a veszélyes szerpentinekkel teli hegyi úton.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.