AMIN!
Szerző: Főtér.ro
2019. július 24. szerda, 18:59
De elfelejtette kikapcsolni a bullshit-generátort.

Lemondott dékánhelyettesi székéről Vasile Răducă, a bukaresti teológiai fakultás professzora, miután a Trinitas Rádiónak adott interjújában annyi hülyeséget összehordott, hogy mindenkit sikerült kiakasztania a Patriarchátustól az oktatásügyi minisztériumon át a fővárosi egyetemi vezetőkig.

Răducă – aki szerint a megerőszakolt nők ritkán esnek teherbe erőszakolójuktól, és amennyiben ez mégis megtörténik, az azért van, mert az áldozatnak is jólesett – egyébként előállt egy közleménnyel is, melyben helyre akarja tenni a kijelentéseit, de magyarázatként olyan teológiai és laikus bullshitelést eresztett meg, hogy beidézni sem érdemes, aki nem hiszi, itt utánajárhat.

A leköszönt dékánhelyettes egyébként arra is utalt, hogy a rádióműsor volt túl rövid ahhoz, hogy érthetően és tudományos alapossággal fel tudja vázolni nézeteit. Isten áldja!  

comments powered by Disqus
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.