Fotó: Digi24
nem vicc
papmeli
2019. július 22. hétfő, 15:21
Vészhelyzet Máramaros megyében.

Ez most nem vicc: többen is állítják, hogy piranhákat láttak egy Máramaros megyei mesterséges tóban. Azt senki sem tudja azonban, hogy a Dél-Amerikában őshonos ragadozó hal hogyan került a Nagybányától 23 kilométerre található Fernezelyi-tóba.

A piranhákat a víztározó partjának közelében látták, állítják a szemtanúk, akiknek bejelentése nem kis riadalmat okozott a helyiek és a turisták körében egyaránt. Így most senki nem veszi magának a bátorságot, hogy megmártózzon a tó vízében.

A piranha ragadozó hal, bár éles fogai miatt inkább más halakra jelent veszélyt, arra is volt már számos példa, hogy fürdőzőkre támadt.

comments powered by Disqus
És ez csak a jéghegy csúcsa. Az frissen odatett igazgató véget vet a munkahelyi divatbemutatóknak.
Diszkriminációt kiált a határon túli románok ügyeiért felelős minisztérium.
A 91 éves Szabó Gyuri bácsi hasznos népgyógyászati tanácsokkal látta el a kolozsváriakat. Ezek közül jegyeztünk le jópárat.
Ezekről (is) mind szó volt a keddi Iohannis-Trump találkozón a Fehér Házban.
És nagyjából az egész társadalom. Többek közt ez is elhangzott azon a vitát sem nélkülöző kolozsvári rendezvényen, amelynek résztvevői az erdélyi magyar történelmi egyházak és az államhatalom viszonyát vizsgálták a kommunizmus időszakában.
Haáz Sándor karnaggyal a közösségkovácsolás tudományáról, a zenekar sikerének a titkáról beszélgettünk a Fili kolozsvári fellépésén.
Itthon kapott ki a CFR a Slavia Prágától az utolsó selejtezőkör első mérkőzésén.
A hanyagság ha fájna, sokan üvöltenének a közlekedési minisztériumnál.
A 21. Szent István-napi Néptánctalálkozó alkalmából. Az üvegolvasztó melegben. Minden tiszteletet és tapsot megérdemelnek.
Megrázó családi, személyes történetekkel indult a Kolozsvári Magyar Napok rendszerváltásról, kommunizmusról, diktatúráról szóló sorozata.
Érdekes megoldást talált ki a kolozsvári önkormányzat a kritikus bölcsődehiány enyhítésére.
Huszonnégy művész mutatta meg, mi jut eszébe a generációkon átívelő családi mintákról.
Ugye senki nem lepődött meg? Beszédes számsorok következnek.
Bár ne kellett volna.