sokk!
gycsaba
2019. július 19. péntek, 17:32
Ilyen, amikor centimétereken múlnak emberéletek.

Az Úr csodásan működik. Ennek a petrozsényi autómosónak az alkalmazottai biztosan meglátogatták a város összes templomát és kocsmáját, majd felvásároltak minden kaparós sorsjegyet a városban, miután hajszál híján úsztak meg egy nem mindennapi balesetet.

A fiúk épp a munkahelyükön tettek-vettek, amikor egy, a közeli útról hirtelen lekanyarodott gépkocsi az autómosó oldalának csapódott, komoly sebességgel. És épp elfért a két riadt férfi között.

Az autó egy 55 éves férfi vezette – aki a túl nagy sebesség miatt egyszerűen elvesztette uralmát a jármű fölött –, a hátsó ülésen pedig a 12 éves kislánya ült, mindketten kórházba kerültek.  

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.