sokk!
gycsaba
2019. július 19. péntek, 17:32
Ilyen, amikor centimétereken múlnak emberéletek.

Az Úr csodásan működik. Ennek a petrozsényi autómosónak az alkalmazottai biztosan meglátogatták a város összes templomát és kocsmáját, majd felvásároltak minden kaparós sorsjegyet a városban, miután hajszál híján úsztak meg egy nem mindennapi balesetet.

A fiúk épp a munkahelyükön tettek-vettek, amikor egy, a közeli útról hirtelen lekanyarodott gépkocsi az autómosó oldalának csapódott, komoly sebességgel. És épp elfért a két riadt férfi között.

Az autó egy 55 éves férfi vezette – aki a túl nagy sebesség miatt egyszerűen elvesztette uralmát a jármű fölött –, a hátsó ülésen pedig a 12 éves kislánya ült, mindketten kórházba kerültek.  

comments powered by Disqus
Marosvásárhely polgármestere folyamatos zsarolással és a bérleti szerződés megszegésével vádolja a katolikus egyházat. A katolikusok szerint ő az, aki megszegte a szerződést.
Úgy tűnik, az a helyzet, hogy Románia rendesen fél Magyarországtól.
És ez csak a jéghegy csúcsa. Az frissen odatett igazgató véget vet a munkahelyi divatbemutatóknak.
Diszkriminációt kiált a határon túli románok ügyeiért felelős minisztérium.
A 91 éves Szabó Gyuri bácsi hasznos népgyógyászati tanácsokkal látta el a kolozsváriakat. Ezek közül jegyeztünk le jópárat.
Ezekről (is) mind szó volt a keddi Iohannis-Trump találkozón a Fehér Házban.
És nagyjából az egész társadalom. Többek közt ez is elhangzott azon a vitát sem nélkülöző kolozsvári rendezvényen, amelynek résztvevői az erdélyi magyar történelmi egyházak és az államhatalom viszonyát vizsgálták a kommunizmus időszakában.
Haáz Sándor karnaggyal a közösségkovácsolás tudományáról, a zenekar sikerének a titkáról beszélgettünk a Fili kolozsvári fellépésén.
Itthon kapott ki a CFR a Slavia Prágától az utolsó selejtezőkör első mérkőzésén.
A hanyagság ha fájna, sokan üvöltenének a közlekedési minisztériumnál.
A 21. Szent István-napi Néptánctalálkozó alkalmából. Az üvegolvasztó melegben. Minden tiszteletet és tapsot megérdemelnek.
Megrázó családi, személyes történetekkel indult a Kolozsvári Magyar Napok rendszerváltásról, kommunizmusról, diktatúráról szóló sorozata.
Érdekes megoldást talált ki a kolozsvári önkormányzat a kritikus bölcsődehiány enyhítésére.
Huszonnégy művész mutatta meg, mi jut eszébe a generációkon átívelő családi mintákról.