Beleszeretett Romániába egy belga, erre nem szinte agyonverték vendégszerető honfitársaink? (VIDEÓval)

Kolibicán estek neki botokkal a külföldi motorosnak.
Hirdetés

Lényegesen megváltozhatott a véleménye kies kis hazánkról annak a belga állampolgárnak, aki pár éve fülig szerelmes lett Romániába. Méghozzá annyira, hogy hozzá is kötötte az életét: ideköltözött és Nagybányán él.

És előszeretettel kirándul, csütörtökön például Kolibicán motorozott két besztercei haverjával a víztározó lenyűgöző környékén. Pechére, ugyanis a közelben legelt két szekér elé fogott ló is, az állatok pedig megijedtek a motorok zajától és felborították a szekeret.

Belga barátunk – hiába próbálták lebeszélni a helyi viszonyokat jobban ismerő beszterceiek – a civilizált világ normái szerint ragaszkodott hozzá, hogy odamenjen a szekeresekhez és bocsánatot kérjen a kellemetlenségért, esetleg megfizesse az okozott kárt.

Ennyi kellett! A barátságosnak cseppet sem mondható borgói juhászok nekiestek, és botjaikkal addig ütötték, míg szinte agyonverték. Kórházba került sérüléseivel, több sebét össze kellett varrni. De az eset komoly lelki traumát is okozhatott, nem vennénk rá mérget, hogy továbbra is ugyanúgy imádja Romániát.

Az esetről készült videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk.
 

Hirdetés

 

 

Hirdetés