Terhes társaság
béel
2019. június 19. szerda, 07:57
És majdnem sikerült eltussolni az ügyet.

Kínos esetre derült fény a Fehér megyei Lepuson: a helyi Idegenforgalmi és Élelmiszer-ipari Szakközépiskola hittantanára teherbe ejtett egy diáklányt.

Mindez még tavaly történt, ám az eset csak most derült ki, miután apasági tesztet végeztettek.

A diáklány még kiskorú volt, amikor lefeküdt a tanárral. Az eset után nem tett rendőrségi feljelentést, sőt senkinél nem tett panaszt. Egyébként a Felsővidra községben található gyermekotthonban lakott, tehát a szülei sem tehettek feljelentést.

Marin Jurj, Lepus polgármestere elmondta, az iskolában vizsgálóbizottság alakult, de egyelőre nem léptek semmit, mert az apasági teszt hivatalos eredményét várják.

Ezt egyelőre csak a hittantanár kapta meg, és a hírek szerint kimutatta, hogy ő a csecsemő apja.

Az apasági tesztre egyébként azért volt szükség, mert a baba is gyermekotthonba került, és ehhez be kellett azonosítani az apát.

A polgármester elmondta: amint hivatalosan megkapják a teszt eredményeit, az iskola igazgatótanácsán keresztül fellépnek a tanár ellen.

A tanár, aki addig zavartalanul taníthat, közel 50 éves, és özvegy.

A Fehér megyei oktatási hivatal nem kommentálta az ügyet.

comments powered by Disqus
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.