tahó
béel
2019. június 16. vasárnap, 09:40
Szép összeget gombolhatnak le róluk a tahóságuk miatt.
Tovább erősítette a bivalyerős, ám alapvetően teljesen fölösleges városi terepjárókkal, illetve azok tulajdonosaival kapcsolatos sztereotípiákat az az autós, aki bukaresti rendszámú, hófehér terepjárójával száguldozott szombaton Konstancán, a Fekete-tenger partján.
 
De nem ám a gépjárművel számára kijelölt helyen, hanem a homokos parton, a strandolók között villogott a puccos autóval. A felháborodott szemtanúk szerint a napozni akaró nyaralók és a babakocsiban ülő csecsemők között csapatta a homokban.
 
Az esetről természetesen fénykép is készült.
 
Ez még nem lenne számára akkor a probléma, viszont egy öntudatos polgár rendőrségi feljelentést is tett ellene. Márpedig a hatóságok számára a rendszám alapján gyerekjáték beazonosítani a tulajdonost.
 
Akinek emiatt mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia.
 
A hatályos törvény ugyanis tiltja, hogy autóval hajtsanak be a tengerpartra. Aki mégis megteszi, szabálysértést követ el, és 10 ezertől 20 ezer lejig terjedő bírsággal sújtható.
 
Azért ez drága autókázásnak ígérkezik. 
 
És persze figyelmeztetés mindenkinek, aki gumimatrac helyett autóval akar a beachre menni.
comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.