Illusztráció | A kép forrása a DIICOT
O-ó, kokó!
szabot
2019. június 15. szombat, 12:58
Egy kiló drogot akart elsózni pár fiatal egy szállodaszobában. Az üzleti találkozóra a DIICOT is benézett.

Jó minőségű, több mint ötvenezer euró értékű, egy kilogramm kokainon szeretett volna túladni négy fiatal egy krajovai szállodaszobában, a temesvári DIICOT (Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség) azonban rajtakapta őket, tudatja a Mediafax.

Igazságügyi források szerint a pénteki tettenérést a DIICOT azért szervezte, hogy felszámolhasson egy drogkereskedő hálozatot. A négy ifjút őrizetbe vették, Temesváron hallgatják ki.

A News.ro ügyészségi forrásai nem zárják ki, hogy a kokain abból a bő egy tonnás szállítmányból származott, amelyet még tavasszal mosott partra a Fekete-tenger több héten át.

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.