Fotó: Gradina Mea cu Legume si Fructe
kicsi ügyes
szabot
2019. június 12. szerda, 14:07
Egy kisebb méretű forgószél tette le a lábát Gyulafehérvár közelében.

Gyulafehérvár közvetlen közelében három kistelepülést érintett az a kis méretű tornádó, amelyet egy környékbeli gazda fotózott le kedden. A viharos képeket a Facebookon osztotta meg.

A tornádó a közeli Borbándot, Ompolykisfaludot és Magyarigent érintette, írja a jelenséget megörökítő fotós, aki a masszív erdőirtás eredményének tulajdonítja, hogy már Erdélyben is megjelennek ezek a légköri jelenségek.

A környékbeli lakosokat a RoAlert rendszeren keresztül értesítették a hatóságok, hogy másodfokú riasztást rendeltek el erős vihar, kis és közepes jégdarabokkal hulló jégeső és nagy mennyiségű, néhol négyzetméterenként 35 liternyi csapadék miatt.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31552
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.