Fociológia
béel
2019. június 12. szerda, 10:25
Már Dan Petrescu régi-új edző szerint.

Leszedte a keresztvizet a Kolozsvári CFR labdarúgó-csapatától nemrég elküldött magyar válogatott labdarúgóról, Lang Ádámról a csapat edzője, Dan Petrescu, miután a játékos ügynöke azzal indokolta Lang menesztését, hogy Petrescu megérkezése után azt mondta neki: nem ismeri.

Petrescu szerint az igazi ok az volt, hogy a felvételeken azt látta: amikor Lang játszott, hibázott, a csapat pedig a hibája miatt gólt kapott.

A másik ok, amiért nem kívánt vele tovább együtt dolgozni, az, hogy – elmondása szerint – Lang egy edzőtáborozás során azt mondta: nem akar tovább az edzőtáborban maradni.

„A játékos azért nem játszott, mert volt egy másik játékos, aki jobban játszott nála, és mert nem akart az edzőtáborban maradni. Ez hihetetlen” – dühöngött Petrescu.

A tavaly nyáron a francia Dijonból Kolozsvárra szerződő, idén márciustól azonban jórészt a kispadot koptató Lang ügynöke, Illés Zoltán korábban azt mondta: amikor Petrescu visszatért a csapathoz, annyit közölt: azért nem játszatja a magyar játékost, mert nem ismeri, ezért inkább azokat a hátvédeket játszatja, akikkel tavaly is együtt dolgozott.

„Ez egyrészt korrekt, szakmailag viszont vállalhatatlan. 2019-ben hogyan lehet azt mondani egy játékosra, hogy nem ismeri, amikor a technika segítségével tíz perc alatt meg lehet tudni egy játékosról mindent. Ezt felvállalta, tartotta is magát hozzá, mi pedig mondtuk, hogy ez tarthatatlan állapot számunkra, így több egyeztetés után, de sikerült megegyezni a válás feltételeiről. Egyébként nem csak az volt az egyetlen probléma, hogy így bántak Ádámmal” – mondta Illés a Rangadó.hu-nak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31547
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.