Fociológia
béel
2019. június 12. szerda, 10:25
Már Dan Petrescu régi-új edző szerint.

Leszedte a keresztvizet a Kolozsvári CFR labdarúgó-csapatától nemrég elküldött magyar válogatott labdarúgóról, Lang Ádámról a csapat edzője, Dan Petrescu, miután a játékos ügynöke azzal indokolta Lang menesztését, hogy Petrescu megérkezése után azt mondta neki: nem ismeri.

Petrescu szerint az igazi ok az volt, hogy a felvételeken azt látta: amikor Lang játszott, hibázott, a csapat pedig a hibája miatt gólt kapott.

A másik ok, amiért nem kívánt vele tovább együtt dolgozni, az, hogy – elmondása szerint – Lang egy edzőtáborozás során azt mondta: nem akar tovább az edzőtáborban maradni.

„A játékos azért nem játszott, mert volt egy másik játékos, aki jobban játszott nála, és mert nem akart az edzőtáborban maradni. Ez hihetetlen” – dühöngött Petrescu.

A tavaly nyáron a francia Dijonból Kolozsvárra szerződő, idén márciustól azonban jórészt a kispadot koptató Lang ügynöke, Illés Zoltán korábban azt mondta: amikor Petrescu visszatért a csapathoz, annyit közölt: azért nem játszatja a magyar játékost, mert nem ismeri, ezért inkább azokat a hátvédeket játszatja, akikkel tavaly is együtt dolgozott.

„Ez egyrészt korrekt, szakmailag viszont vállalhatatlan. 2019-ben hogyan lehet azt mondani egy játékosra, hogy nem ismeri, amikor a technika segítségével tíz perc alatt meg lehet tudni egy játékosról mindent. Ezt felvállalta, tartotta is magát hozzá, mi pedig mondtuk, hogy ez tarthatatlan állapot számunkra, így több egyeztetés után, de sikerült megegyezni a válás feltételeiről. Egyébként nem csak az volt az egyetlen probléma, hogy így bántak Ádámmal” – mondta Illés a Rangadó.hu-nak.

comments powered by Disqus
A 45 éves aradi hegymászó három napja tűnt el.
Nincs más dolgunk, mint bekészíteni a popcornt.
Közeledik az államfőválasztás és van egy sor hasonlóság korábbi helyzetekkel. De újdonság is akad, persze.
A bíróság visszaeső bűnözőként kezelte a 64 éves férfit.
A Kreml érdeke, hogy a caracali tragédiát összekapcsolják a deveselui rakétabázissal és az Egyesült Államokkal.
Elveszítheti szülei házát a faipari óriással pereskedő Neuer Weg Egyesület alelnöke.
A Tomcsa Sándor Színház tagja csütörtök délután, 42 évesen hunyt el súlyos betegsége következtében.
Akkor mégis mi a fenének nem vehetik birtokukba a sofőrök? Nem hisszük, hogy van rá észszerű magyarázat...
A román gazdaság azért működőképes, mert a jól végzett munka évszázadok óta beépült a Bánság és Erdély létezési modelljébe és természetébe, propaganda és fellengzős dicsekvés nélkül.
A munkaképes lakosság csaknem negyede hiányzik az országból.
Újabb vitaindító elképzelés született, melyet a diákok máris elleneznek.
A Román Nemzeti Bank (BNR) szerint az ország küladóssága 2019. július 1-jén 103,671 milliárd euró volt. Románia összes termőföldje alig 75 milliárd eurót ér.