Fegyverbe!
béel
2019. június 12. szerda, 12:38
De vajon mire kellett ennyi stukker és töltény?

Egész kis arzenált foglaltak le a rendőrök szerdán egy brassói és buzăui férfitól: három helyen tartottak házkutatást, és szép „zsákmányra” bukkantak: hét pisztolyt, egy puskát, két légfegyvert, közel 1200, különböző kaliberű töltényt, 750 sörétet valamint fegyveralkatrészeket – puskacsöveket, hangtompítókat, tárakat, elsütőszerkezeteket – találtak.

Természetesen az egészet lefoglalták, a két gyanúsítottat pedig bekísérték kihallgatásra.

A rendőrök szerint a brassói férfi még az év elején vásárolt a  buzăui férfitól fegyvereket, amelyeket törvénytelenül hozott be az országba.

Várhatóan az előzetes letartóztatásukat kérik majd, minősített csempészet és fegyverrel, valamint lőszerrel való visszaélés miatt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31548
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.