Nicolae Robu időnként a húrok közé csap
Robul ejt
szabot
2019. június 11. kedd, 18:01
A nyolc építési engedély között azt a kettőt is, amellyel Robu polgármester fiai építtetnek házat.

Miután tegnap eljátszotta nagy ártatlanul, hogy nem tudja, mit kerestek reggel a Korrupcióellenes Igazgatóság Temes megyei ügyészei a temesvári városházán, mai sajtótájékoztatóján Nicolae Robu polgármester külön kérdésre elmondta, hogy az ügyészek többek között az ő két fia házának építési engedélyét kérték el.

Nem házkutatást tartott a hivatalban reggel megjelent két ügyész, hanem nyolc építési engedélyt, az azokhoz kapcsolódó urbanisztikai tanúsítványokat és egy urbanisztikai tervet tartalmazó tanácsi határozatot kértek el, magyarázta a polgármester, aki az ügyészek rendelkezésére bocsátotta az urbanisztikai osztály vezetőjét, hogy maradéktalanul adja át a kért dokumentumokat.

Kizárt, hogy bármi is törvénytelenül zajlott volna a hat sorház építése körül, amelyek közül kettő az ő két fiának a háza lesz, az ügyészi vizsgálat bizonyára feljelentésre indult, vélekedett Robu. Ő ugyanis direkt felhívta a figyelmet (a szövegből nem derül ki, hogy a fiaiét, az urbanisztikai osztályét vagy az építőcégét) arra, nehogy hibázzanak, hogy majd utólag bárki azzal vádolhassa a polgármestert, hogy a fiainak kedvezett, mondta Robu.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31539
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.