Nicolae Robu időnként a húrok közé csap
Robul ejt
szabot
2019. június 11. kedd, 18:01
A nyolc építési engedély között azt a kettőt is, amellyel Robu polgármester fiai építtetnek házat.

Miután tegnap eljátszotta nagy ártatlanul, hogy nem tudja, mit kerestek reggel a Korrupcióellenes Igazgatóság Temes megyei ügyészei a temesvári városházán, mai sajtótájékoztatóján Nicolae Robu polgármester külön kérdésre elmondta, hogy az ügyészek többek között az ő két fia házának építési engedélyét kérték el.

Nem házkutatást tartott a hivatalban reggel megjelent két ügyész, hanem nyolc építési engedélyt, az azokhoz kapcsolódó urbanisztikai tanúsítványokat és egy urbanisztikai tervet tartalmazó tanácsi határozatot kértek el, magyarázta a polgármester, aki az ügyészek rendelkezésére bocsátotta az urbanisztikai osztály vezetőjét, hogy maradéktalanul adja át a kért dokumentumokat.

Kizárt, hogy bármi is törvénytelenül zajlott volna a hat sorház építése körül, amelyek közül kettő az ő két fiának a háza lesz, az ügyészi vizsgálat bizonyára feljelentésre indult, vélekedett Robu. Ő ugyanis direkt felhívta a figyelmet (a szövegből nem derül ki, hogy a fiaiét, az urbanisztikai osztályét vagy az építőcégét) arra, nehogy hibázzanak, hogy majd utólag bárki azzal vádolhassa a polgármestert, hogy a fiainak kedvezett, mondta Robu.

comments powered by Disqus
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯