Corneliu Bârlădeanu misét celebrál
Unortodox ortodoxia
MTímea
2019. június 11. kedd, 20:07
A rendőrség nyomozni kezdett, hogy azonosítsa az ismeretlen, erős moldvai akcentussal beszélő férfit.

Az ortodox egyház számára több kínos ügy is napvilágot látott az utóbbi években, de kétség kívül az egyik legkínosabb a korábbi Huși püspök, Corneliu Bârlădeanu fiatal teológusokkal folytatott szexuális viszonyának nyilvánosságra kerülése volt. Főleg, hogy a botrányban három Vaslui megyei pap is érintett volt, akik évekig fenyegették a szexuális együttlétekről készült felvételekkel a püspököt.

Többek között ebben a teológiai intézményben uralkodó állapotokról közölt tényfeltáró cikkeket Diana Oncioiu és kollégái a Să fie lumină (Legyen világosság!) projekt keretében, ami annyira feldühített valakit, hogy kedden azzal fenyegették meg, hogy fejbe verik, ha továbbra is beavatkozik az ortodox egyház belügyeibe. Az újságíró bejelentést tett a rendőrségen, így nyomozás indult az ügyben. Egyelőre csak annyit lehet tudni az ismeretlen telefonszámról jelentkező férfiról, hogy erősen moldvai akcentusa van.

Az újságíró szerint a fenyegetés Corneliu Bârlădeanu ügyével állhat összefüggésbe.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31544
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.