Útonalvó
béel
2019. június 11. kedd, 07:58
Pihizett egy kicsit.

Igencsak furcsa helyet választott a sziesztázásra egy fiatalameber a délkelet-romániai megyeszékhelyen, Buzăuban hétfőn: egy gyalogátkelőn tört rá az ellenállhatatlan fáradtság, ezért – miközben éppen átkelt az úttesten –, komótosan lefeküdt, kényelembe helyezte magát, majd elszenderedett.

A jelzőlámpánál álló autósok néhány másodpercig elhűlten nézték, majd vad dudálásba kezdtek.

Ettől azonban még nem kelt fel, csak méltatlankodott egy sort, hogy miért zavarják édesded pihenését ezek a tapló autósok.

Végül két járókelő ment oda hozzá, és nagy nehezen föltámogatták a járdára.

Arról nem érkezett hír, hogy a férfi miért érzett ellenállhatatlan vágyat arra, hogy fényes nappal az úttest kellős közepén szundikáljon egyet, de lenne tippünk.

Például biztosan nagyon megterhelő volt az éjszakai műszak a munkában.

comments powered by Disqus
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯