Nyelvtörés
papmeli
2019. június 10. hétfő, 18:49
Elmondta, hogy mi állt a sok kellemetlen nyelvbotlás hátterében.

Oka van annak, hogy nyelvbotlásai miatt számtalanszor került kellemetlen helyzetbe Viorica Dăncilă. Ezt maga a miniszterelnök jelentette ki a Marius Tuca Showban, ahol arról is beszélt, hogy megromlott a kapcsolata Liviu Dragneával.

Bár szó szerint nem mondta, utalt arra, hogy a PSD korábbi, korrupció miatt bebörtönzött elnöke tehet a közszereplései során gyakori bakijairól. Olyan csapás mentén kellett ugyanis haladnia, ami „nem volt kényelmes” számára, nem tudott vele azonosulni.

Sőt, meg volt félemlítve, tetézte tovább Viorica Dăncilă, és bár senkit nem nevezett meg, utalt arra, hogy Dragnea emberei nehezítették munkáját. Itt főleg a volt PSD-elnök által mellérendelt tanácsadóra, Anca Alexandrescura utalhatott, aki a kommunikációs irányvonalat megszabta.

Arról is beszélt, hogy az utóbbi időszakban a volt PSD-elnökkel is nehezen kommunikált, eltérő álláspontokon voltak. Dragnea bebörtönzése előtt, az EP-választások estéjén még beszéltek, és akkor a pártvezér arra intette: ne mondjon le a kormányzásról. A miniszterelnök azt is bejelentette, hogy megpályázza a PSD elnöki tisztségét.

 

 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31524
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.