Az Arad megyei rendőrség felvétele
horror
szabot
2019. május 25. szombat, 21:16
Három kerékpáros halt meg ma Arad megye országútjain.

Horror volt ma Arad megyében biciklizni: hárman hunytak el három különböző balesetben amiatt, hogy figyelmetlen sofőrök elgázolták őket, írja a Mediafax hírügynökség.

Egy 31 éves aradi férfi két kerékpárost is elütött a 682C jelzésű megyei úton, miközben Glogovác és Újpanád irányába haladt. Úgy akarta megelőzni őket, hogy nem tartott elégséges távolságot a kerékpározóktól. Egyiküket úgy gázolta el az autó, hogy gyakorlatilag lefejezte, a másik, 26 éves kerékpáros megsérült, közölte az Arad megyei rendőrség. A halálra gázolt kerékpáros egy glogováci, 46 éves férfi volt, 11 gyermek apja, írja az Agerpres

A balesetet okozó aradi sofőr ellen eljárás indult gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Még a helyszíni teszt során kiderült, hogy alkohol befolyása alatt vezetett.

Kevesebb mint harminc perccel korábban Borosjenő közelében is elgázoltak egy kerékpárost. Az autót egy 25 éves borosjenői férfi vezette a településen kívül, egy jobb kanyarban viszont elveszítette uralmát a gépjármű felett, és elgázolt egy vele egy irányba haladó, 72 éves kerékpárost. A biciklist SMURD-helikopterrel szállították a temesvári kórházba, ahol belehalt a sérülésekbe.

Ebben a balesetben a személyautó sofőrje is súlyosan megsérült, a jármű ugyanis az árokba csúszott, a férfit feszítő-vágóval szabadítottak ki a roncsok közül, majd az aradi kórházba vitték. A rendőrség megállapította, hogy a férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, ezért gondatlanságból elkövetett emberölés és engedély nélküli gépjárművezetés miatt is eljárás indul ellene.

A harmadik baleset Székesút községben történt, ahol egy autó sofőrje egy 70 éves nőt gázolt el, aki kerékpáron közlekedett, illetve egy gyalogost, aki az út szélén haladt. A balesetben a 70 éves nő elhunyt, a gyalogos kisebb sérülésekkel megúszta, nem igényelt orvosi ellátást, a sofőr azonban rosszul lett, és kórházba szállították.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31314
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.
Saját polgármesterjelöltje, Soós Zoltán is hátat fordít a szervezetnek.
Stelian Tănase szerint az RMDSZ elnöke vérig sértette a románokat, a bocsánatkérése pedig nem őszinte.
Román származású tudós nevét viseli.
Tíz évnyi pereskedés után született kedvező ítélet Hargita megye javára.
Egyre hajmeresztőbb dolgok szivárognak ki a PSD mai vezetőségi üléséről. Meg némi cigifüst.
A dohányellenes törvénytervezetbe bekerült pár hihetetlenül abszurd cikkely is.