Képernyőmentés
Kösztelevízió
MTímea
2019. május 19. vasárnap, 15:52
Másodjára is meghívták Dragneát a TVR legnézettebb műsorába, pedig az elsőből is botrány volt.

Bár a Román Televízió (TVR) nézettsége manapság nem dönt csúcsokat, a Viața Satului nevű műsor még mindig eléggé népszerűnek számít, így nem mindegy, ki osztja az észt benne. Nagyon elfogyhattak a „szakértők”, ha a műsor készítői két egymás követő hétvégén is Liviu Dragnea PSD-elnököt és Petre Daea mezőgazdasági minisztert voltak kénytelenek meghívni a műsorba. Már az első alkalommal is toporzékolt egy kicsit az ellenzék, de úgy tűnik, ez nem hatotta meg a szerkesztő urakat és hölgyeket, hiszen másodjára is meghívták őket. Elvégre már csak egy hét áll rendelkezésre a kampányra, bele kell húzni, ha a PSD nem akar látványosan elbukni, ahogy azt a felmérések előrevetítik.

A műsort egyébként Polyán (Poiana Sibiului) forgatták, távol a Dragneát és általában a PSD-seket lépten-nyomon megtaláló tüntetőktől.  

Az audiovizuális tanács (CNA) egyik tagja, Doina Rusu felháborodott hangvételű közleményben tudatta: ismét panaszt emelt a műsor készítői ellen, ahogyan a múlt héten is tette, és kérni fogja, hogy vegyék napirendre a tanács következő ülésén a helyzetet. Rusu azt írta, hogy ez a legsúlyosabb törvénysértés, amit a PSD-t kiszolgáló köztelevízió elkövetett.

Nem ez az első eset, amikor a  Viața Satului nevű műsor, illetve a TVR törvényt sért a PSD kedvéért, de ilyen gátlástalan módon csak a `90-es években szolgálta a Ion Iliescu-féle FSN érdekeit.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31224
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.
Saját polgármesterjelöltje, Soós Zoltán is hátat fordít a szervezetnek.
Stelian Tănase szerint az RMDSZ elnöke vérig sértette a románokat, a bocsánatkérése pedig nem őszinte.
Román származású tudós nevét viseli.
Tíz évnyi pereskedés után született kedvező ítélet Hargita megye javára.
Egyre hajmeresztőbb dolgok szivárognak ki a PSD mai vezetőségi üléséről. Meg némi cigifüst.
A dohányellenes törvénytervezetbe bekerült pár hihetetlenül abszurd cikkely is.