baleset
béel
2019. május 17. péntek, 14:14
Szerencsére nem történt tragédia.

Sajátos „sportbaleset” történt Csíkszeredában: Szondy Zoltán, az FK Csíkszereda labdarúgóklub elnöke autójával elütötte a Román Kerékpáros Szövetség elnöke, Novák Eduárd fiát.

A balesetről Novák Eduárd – aki egyben paralimpiai bajnok is – adott hírt Facebook-oldalán.

„A tegnapi nap folyamán edzés közben a fiamat, Edmondot frontálisan, a kanyart levágva szinte halálra gázolta egy arrogáns sofőr, az FK Csíkszereda igazgatója Szondy Zoltán. Szerencsére a Jóisten megóvta a gyereket, és kisebb traumákkal megúszta a balesetet” – írta a sportember. 

Azt is megjegyezte: a csíkszeredai kórház orvosainak lelkiismeretes hozzáállása példaértékű. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31205
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.