Váltóláz
béel
2019. május 17. péntek, 08:03
Sikerrel járt a türelmes rabló.

Gyümölcsözőnek bizonyult a portya annak a rablónak, aki késsel ment be csütörtökön este az egyik belvárosi valutaváltóba Temesváron: jókora összeget zsákmányolt.

A férfi semmit nem bízott a véletlenre: türelmesen kivárta, amíg az alkalmazott elhagyta a biztonsági zónát, ekkor odaugrott hozzá, fenyegetni kezdte a késsel, és arra kényszerítette, hogy kinyissa a fiókot. A rabló felmarkolta az összes pénzt, és elszelelt.

Zsákmánya nem is volt rossz: húszezer eurót sikerült lenyúlnia.

A rendőrök azóta is nagy iramban keresik.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31199
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.