Képünk illusztráció
rip
gycsaba
2019. május 15. szerda, 17:19
Egy nehezen megközelíthető erdős területen találták meg a roncsokat.
FRISSÍTÉS: Kolozsvári volt a szerdán délután megtalált, Technam T 2008 típusú, olasz gyártmányú repülőgép egyik utasa, a másik konstancai. Ion Milea, Nehoiu polgármestere közölte, a repülő a Brassó megyei Vidombákon szállt fel és Konstanca fele tartott. A helyszínelő szakértők szerint valószínű, hogy a gép üzemanyag nélkül maradt.

 

A szerencsétlenség a Buzău megyei Nehoiu közelében történt. A rendőrség tájékoztatása szerint a repülőgép maradványaira egy férfi talált rá szerdán, a délutáni órákban és azonnal értesítette a katasztrófavédelmi felügyelőséget.Annyi biztos, hogy a baleset valószínüleg pár órával korábban történhetett, a pilóta és az utas nem élte túl. 

A mentők, a rendőrség és tűzoltók útban vannak a helyszín felé. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a balesetet mi okozta. 

 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31179
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.