váltás
Szerző: Boros Miklós
2019. április 25. csütörtök, 16:40
A Liga 1 legidősebb aktív játékosa lett a szentgyörgyi futballklub ügyvezető igazgatója.

Húsz éves profi karrier, 233 meccs és 41 gól az első osztályban az FC Brassó, az FC Botosani és a Sepsi OSK színeiben után a háromszéki focilegenda irodára cseréli a gyepet és öltönyre a stoplis cipőt.

Diószegi László tulajdonos és elnök ugyanis csütörtökön bejelentette, hogy személyes okok miatt távozik a klubtól Csinta Samu ügyvezető igazgató, akinek helyére Hadnagy Attilát, a csapat 39 éves játékosát nevezte ki. Az idei szezonban már csak epizódszerepet kapó, mindössze hét találkozón csereként pályára lépő Hadnagy korábban már jelezte, hogy a szezon végén befejezi profi pályafutását.

Diószegi megköszönte a távozó Csinta Samu munkáját, mondván, hogy büszke arra, hogy vele jutott be Románia hat legjobb csapata közé a Sepsi OSK, még ha a rájátszásra „el is fogyott a benzin”. Hadnagynak teljes körű döntési joga lesz a klubnál, az új stadion építését is felügyeli, segítségével pedig az eddig hiányzó klubfilozófiát is szeretnék kialakítani és jövőre az ideinél is jobb eredményt elérni.

Hadnagy Attilát meglepte a felkérés, de boldog, hogy nem csak a pályán segítheti csapatát.

„Húsz évig voltam profi focista, remélem, legalább ennyi ideig vezetem a klubot is. A pályán csapatkapitány voltam, remélem, az új munkámban is sikeres leszek, és ugyanúgy tudom vezetni a klubot, mint a csapatot”

– nyilatkozta Hadnagy, aki állítása szerint őszinteségét és komolyságát hozza magával az új munkakörébe.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30938
Másodjára is meghívták Dragneát a TVR legnézettebb műsorába, pedig az elsőből is botrány volt.
A kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium hagyományos udvari bálja idén is megdobogtatta a szíveket.
Hej, zengték a jeles jelöltek a „magyar nótát” egyre-másra. Kivéve a PSD-vezért. Neki tele volt a szája.
Tegnapelőtt költözött az intézmény Jeruzsálembe. Tegnap hó, mégsem! Ma megint költözik. A román diplomáciai szappanopera folytatódik.
Jól látják, kedves Olvasók. A nagy tudású politikai elemző szerint Magyarország egy kisebb orosz medve, amely persze folyton Erdélyre feni a fogát.
Yuval Harari tézisei alapján a szerző többek közt levonja a következtetést: az állítólagos hazaszeretetével dicsekvő ultranacionalista dragnióta rezsim sohasem fog hazafinak számítani.
A Facebookon, egy élő bejelentkezésben kérte követőit, hogy szóljanak a rendőrségnek és menekítsék ki a helyszínről.
Nem csak Che Guevara és Marx, hanem Boc, Băsescu, Dragnea, Cioloş is pólóra került. Meg Orbán, Merkel, Trump vagy Macron is.
„Magyar az, akinek fáj Trianon”. De hogyan lehet feldolgozni ezt a traumát? És kinek a felelőssége?
A gyűlölet magasztalói és prédikálói visszafordítják a román társadalmat abba a korba, amikor a nacionalista hév pótolni tudta a sokak számára hasznos racionális megoldásokat.
A legnagyobb világsztárok közül kevesen és ritkán jutnak el Romániába, de nem azért, mert nem akarnak: az autópályák és az ideális fellépőhelyszínek hiánya ijeszti el Bonót, Beyoncét és társait.
Bár Nagyvárad gyógyszerészettörténeti emlékeit a rendszerváltás után szétlopkodták, az irgalmas rendiek Gránátalma patikájának berendezése túlvészelt minden viszontagságot. A katolikusok teljesen önerőből feltárták, leltározták és most a közönségnek is megmutatják.
Gryllus Dánielt kérdeztük a Kaláka és Kányádi Sándor kapcsolatáról Kolozsváron, ahol a zenekar Bogdán Zsolt színművésszel a tavaly elhunyt költő verseiből adott elő egy estére valót.
Ráadásul rekord idő alatt. Na de: Sebastian Ghițát nem sikerült kipiszkálni Szerbiából, pedig állítólag akarták. És Markó Attilát se Magyarországról. Igaz, azt annyira nem is erőltették.