Fotó: Bihoreanul.
falu bikája
Jean St'Ay
2019. április 19. péntek, 11:14
Méghozzá természetesen! És ez nem vicc! És, mint a végén kiderül, nem is vicces.

Kedves Olvasó, a nagybetűs Élet abszurditása nagyhéten sem pihen. A hírek szerint a szerdai szent napon egy derék nagyváradi polgár, bizonyos Szabó Attila feldobott egy igen keresztény (vagy -tyén) és emberbaráti hirdetést az olx.ro hirdetési oldalra.

A hirdetésben mindenek előtt bemutatkozik, hogy ő sportos testalkatú, egészséges, tiszta, 177 centi magas, 77 kilós, 50 éves férfi, barna hajú, kék szemű, középfokú végzettséggel rendelkezik, káros szenvedélye nincs, nem dohányzik és nem is alkoholista (!).

És akkor most jön a lényeg: a derék polgár azt állítja magáról, hogy potens, továbbá termékeny, hiszen lám, van egy remek, 14 éves fia. (Na, itt már kicsit meredezett a szőrünk a hátunkon.)

És akkor most jön a leglényeg!

A potens úriember siet megjegyezni, hogy izé, nem dugni akar

(pénzért, persze, mert másképp mi a fenének tette volna fel a szövegét épp egy hirdetési oldalra), hanem segítséget szeretne nyújtni olyan hölgyeknek, akik gyermeket szeretnének, ám valamilyen okból kifolyólag nem kívánnak in vitro megtermékenyítéshez, sem egy spermabankhoz folyamodni.

A potens(ciális) megtermékenyítő szerint az ajánlat erkölcsileg nem aggályos (hehe), minden oké, tehát ha a hölgy termékeny (de nem csak úgy, bemondásra, hanem hivatalos papírral igazolva), tiszta, diszkrét és nagyvonalú (nyihaha), akkor neki semmilyen más igénye nincs. Az úr ígéri, hogy csak egyszer borulnak össze (tehát a beondózás természetes úton valósul meg… dugnak, na), mindenféle komplikáció nélkül. (Elnézést kérünk már most, hogy ha valami hiba marad a szövegben, de a röhöögésől röhögéstől alig bírunk írni.)

De tovább is van, mert hirdető barátunk nem hülye. Jön a jogi klauza.

Ha esetleg valamelyik jövendőbeli anyuka szeretné, hogy a jövendőbeli baba megismerkedjen a jövendőbeli biológiai apukával, részéről okés a dolog, de állj, állj, állj, nem akárhogyan. Ismerkedni lehet majd, ha eljön az ideje, de további, a felmenő rokonsági kapcsolatból esetleg származtatható anyagi követelések nuku! És ezt szépen rögzítik is, egy szerződés formájában.

Na, valaki, esetleg? Persze, kicsit elkésik az illető hölgy, ha pénteken kattint az olx.ro-ra. Ugyanis az történt, hogy a szemfüles váradi sajtó is felfigyelt a hirdetésre, és felkereste Szabó urat. Nyilván nem inszeminációs céllal. A Megtermékenyítőt persze kellemetlenül érintette a nem kívánt nyilvánosság, hiszen ő épp az ellenkezőjét kívánta volna (diszkréció, ki is írta). Így aztán morgott egyet, és leszedte a hirdetést, azzal, hogy ha már ilyen felhajtás van körülötte, akkor átvonul egy diszkrétebb hirdetési oldalra.

Na de: a sajtó már csak ilyen, szaglászik, intim ügyekben turkál.

És kiderült az is, hogy Szabó úr nem épp egy Jézus Krisztus.

Amikor nem ondózik, akkor taxisként keresi a kenyerét. Eddig semmi baj. De korábban elcsábított egy serdülőkorú lányt, mégpedig azzal, hogy mihelyst az ifjú hölgy nagykorúvá válik, elveszi feleségül, és huss, máris költöznek a Kanári-szigetekre. De nem ő fog ott taxizni, hanem a hölgy az utcasarkon állni. Na, itt fagyott rá a mi ajkunkra is a vigyor.

Sőt, Szabó úr arra is rávette a hiszékeny leányzót, hogy szobára menjen vele, és hagyja, hogy különböző pajzán pózokban lefotózza. A fotókat aztán egy telefonszám kíséretében kitette különböző „szakirányú” hirdetési oldalakra (nem az olx.ro-ra, persze), talán nem kell külön magyarázzuk, milyen céllal. Röviden: Szabó úr prostitúcióra vette rá a lányt. Amíg a rendőrség el nem kapta, és utána el nem ítélték, három év nyolc hónap letöltendőre.

Tehát: a dolog irtó röhejes, ám mögötte sötét múlt, és – nos, némi okkal feltételezhetően – sötét szándékok rejlenek. Hogy mi lesz most? Azt egyelőre csak az illetékes hatóságok tudják.

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.