elejtős
gycsaba
2019. április 18. csütörtök, 21:04
Állatvédőknek nem ajánljuk ezt a hírt.

Úgy tűnik, nagyon felbőszítette a Buzău megyei Colţi község lakóit a településen rendszeresen garázdálkodó anyamedve, mert olyan csúnya bosszút álltak az állaton, amitől a világ összes állatvédője sírva fakadna.

A település lakói megelégelték, hogy a nagyvad elpusztítja az állataikat, rettegésben tartja a helybelieket, ezért sürgősen kilövési engedélyt kértek a környezetvédelmi minisztériumtól. Ezt követően Pavel Rădulescu polgármester vezényletével egy helyi vadászosztag végzett a medvével, a községvezető pedig úgy döntött, meg kell ünnepelni a sikeres zsákmányejtést.

„És most következzen a disznótor. Eleget evett az állat, most adjunk inni neki” – mondja a Pro TV által közzétett felvételen a polgármester, majd leöntötte sörrel a szekérre feldobott állattetemet. Az elöljáró valamiért eltűntette a hírtelevízió által közölt videót, az elejtett állatról azonban mégis maradt egy kis felvétel a Facebook-oldalán: 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30862
Másodjára is meghívták Dragneát a TVR legnézettebb műsorába, pedig az elsőből is botrány volt.
A kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium hagyományos udvari bálja idén is megdobogtatta a szíveket.
Hej, zengték a jeles jelöltek a „magyar nótát” egyre-másra. Kivéve a PSD-vezért. Neki tele volt a szája.
Tegnapelőtt költözött az intézmény Jeruzsálembe. Tegnap hó, mégsem! Ma megint költözik. A román diplomáciai szappanopera folytatódik.
Jól látják, kedves Olvasók. A nagy tudású politikai elemző szerint Magyarország egy kisebb orosz medve, amely persze folyton Erdélyre feni a fogát.
Yuval Harari tézisei alapján a szerző többek közt levonja a következtetést: az állítólagos hazaszeretetével dicsekvő ultranacionalista dragnióta rezsim sohasem fog hazafinak számítani.
A Facebookon, egy élő bejelentkezésben kérte követőit, hogy szóljanak a rendőrségnek és menekítsék ki a helyszínről.
Nem csak Che Guevara és Marx, hanem Boc, Băsescu, Dragnea, Cioloş is pólóra került. Meg Orbán, Merkel, Trump vagy Macron is.
„Magyar az, akinek fáj Trianon”. De hogyan lehet feldolgozni ezt a traumát? És kinek a felelőssége?
A gyűlölet magasztalói és prédikálói visszafordítják a román társadalmat abba a korba, amikor a nacionalista hév pótolni tudta a sokak számára hasznos racionális megoldásokat.
A legnagyobb világsztárok közül kevesen és ritkán jutnak el Romániába, de nem azért, mert nem akarnak: az autópályák és az ideális fellépőhelyszínek hiánya ijeszti el Bonót, Beyoncét és társait.
Bár Nagyvárad gyógyszerészettörténeti emlékeit a rendszerváltás után szétlopkodták, az irgalmas rendiek Gránátalma patikájának berendezése túlvészelt minden viszontagságot. A katolikusok teljesen önerőből feltárták, leltározták és most a közönségnek is megmutatják.
Gryllus Dánielt kérdeztük a Kaláka és Kányádi Sándor kapcsolatáról Kolozsváron, ahol a zenekar Bogdán Zsolt színművésszel a tavaly elhunyt költő verseiből adott elő egy estére valót.
Ráadásul rekord idő alatt. Na de: Sebastian Ghițát nem sikerült kipiszkálni Szerbiából, pedig állítólag akarták. És Markó Attilát se Magyarországról. Igaz, azt annyira nem is erőltették.