Fotó: Facebook |We love Busteni
Medveparadicsom
papmeli
2019. április 17. szerda, 10:27
Bezzeg, őket senki nem bünteti meg csendháborításért!

Lassan az ember lesz a betolakodó Bușteni utcáin, a Prahova völgye egyik legnépszerűbb üdülőhelyén ugyanis egyre inkább a medvék veszik át az uralmat. Nemrég írtunk arról, hogy a nagyvadak fényes nappal, egy játszótér közelében kutattak élelemért, kedd éjszaka pedig azt filmezték le a helyiek, ahogy kaját keresve a szemeteskukákkal randalírozik három medvebocs.

A mackók nem zavartatták magukat attól, hogy film készül a mutatványukról: miután sikerült kihalászni az élelmet a fémkukából, a közelben parkoló gépkocsi motorháztetejére felmászva vezették le a kajaszerzés során felgyülemlett feszültséget. Majd több autónak is letörték az ablaktörlőjét, rendszámát.

Bár a randalírozásra felébredt lakók zajt csapva próbálták elkergetni az állatokat, ez cseppet sem zavarta őket. Szemmel láthatóan otthon érzik magukat.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30831
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.