Fotó: Ebihoreanul.ro
haladáááás
papmeli
2019. április 17. szerda, 11:16
Már bizonyíték is van a Pece szennyezésére.

Hiába ötöltek-hatoltak a hatóságok, kiderült: szennyvíz szennyezi a Pece vízét Nagyváradon, attól döglenek már hetek óta a halak. És ezt most nem független szakemberek állítják, hanem a vízügyi hatóság által vett minták eredményei bizonyítják.

Ezek szerint az Adona patakba mosogatószerrel és egyéb tisztítószerekkel szennyezett víz kerül, majd ömlik tovább a Pecébe. Többek között a Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) székhelyének környékén, így azt sem kizárt, hogy ők a felelősek a bajért – ezt további vizsgálatokkal derítenék ki az illetékesek.

Akik, mint írtuk, első körben rá sem hederítettek a szennyezésre. Csupán azután kezdtek el vizsgálódni, hogy az egykoron Ady Endrét is megihlető patakból 50 kilogrammnyi döglött halat gyűjtöttek össze.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30832
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.