brutális
béel
2019. április 17. szerda, 09:23
A rendőrség tette a dolgát.

Rendőrkézre került szerdán az a férfi, aki kedden délután a temesvári Északi pályaudvar közelében halálra késelte volt élettársát. A rendőrség szerint a férfi a közelben bujkált, és azt követen sikerült elkapni, hogy többször is átfésülték a környéket.

Az elkövetőt máris előállították, és kihallgatják.

A 30 éves áldozat az állomás takarítónőjeként dolgozott, és délután éppen a barátnőjével beszélgetett az egyik, az állomás közelében álló padon, amikor a 34 éves férfi felbukkant, majd kést rántott, és többször megszúrta a nőt, majd elfutott. Az áldozat hátát és fejét ért szúrások végzetesnek bizonyultak.

Az áldozat barátnője elmondta: az délben arra panaszkodott neki, hogy a férfi megfenyegette, mivel közölte, nem hajlandó tovább együtt élni vele, mert túl erőszakos és sokat iszik.

 
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30829
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.