Mi a pálya?
Timi
2019. április 16. kedd, 21:55
Răzvan Cuc szerződésbontással fenyegetőzik az erdélyi autópálya egyik szakaszán.

Megsétáltatta a PSD egyik EP-képviselőjelöltét Răzvan Cuc szállításügyi miniszter Erdélyben, ahol több építőtelepet is felkerestek. Míg az Aranyosgyéres – Marosvásárhely közötti autópálya négy szakasza közül, Radnót és Maroskece között legalább 180 munkagép és 400 munkás serénykedett, addig Aranyosgyéres és Maroskece között csak lézengést találtak. A 15,6 kilométeres szakasznak év végéig kellene elkészülnie, ehhez képest a munkálatok 22 százalékánál tart a kivitelező.

Cuc kijelentette, hogy nem tolerálja az efféle hozzáállást, hiszen a minisztérium őszinte partneri kapcsolatot tart fenn a vállalkozókkal, cserébe nagyobb mozgósítást szeretne látni az építkezéseken. A szállításügyi miniszter szerdára berendelte a vállalkozót a közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR) székhelyére, hogy tisztázza a helyzetet, és amennyiben nem ad kielégítő magyarázatot, szerződésbontásra kerülhet sor.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30827
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.