A nőség zavara
béel
2019. április 16. kedd, 13:20
Egy férfi volt az áldozat.

Sokat fektetett a munkába az a három aradi rabló, aki még hétfőre virradóra rabolt ki egy férfit Aradon: egyrészt nőnek álcázták magukat, másrészt elektromos sokkolót is beszereztek a siker érdekében.

Aztán mégsem könyvelhettek el maradéktalan diadalt.

Az aradi rendőrség keddi közlése szerint a három, nőnek öltözött fiatal férfi elektromos sokkolót használva rabolt ki egy 43 éves férfit Aradon, egy áruház parkolójában.

 

 

 

A rendőrséget az áruház biztonsági őrei riasztották, akik elmondták: a biztonsági kamerák felvételein vették észre a rablást.

A rendőrság azonosította a 43 éves férfit , akit a rablók megütöttek, majd elektromos sokkolót is használtak vele szemben, így vették el tőle pénztárcáját, amelyben 150 lej volt, valamint a személyi iratai. Az áldozat szerint az elkövető három nő volt.

A rendőrségi nyomozás viszont megállapította, hogy három, 19 és 22 év közötti aradi férfiról van szó, akik nőnek öltözve, neccharisnyában, parókában és kifestve, arra hivatkozva, hogy az áldozat nem fizetett bizonyos szolgáltatásokért, megverték, és kirabolták.

A három fiatalt 24 órára őrizetbe vették, kedden pedig az aradi törvényszék elé állítják őket azzal a javaslattal, hogy minősített rablás miatt helyezzék őket előzetes letartóztatásba.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30817
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.