Fotó: StirileProTv.ro/capture
ALÁZÁS
gycsaba
2019. április 15. hétfő, 17:38
A tanárnak nem jött be az új hajszín, ezért úgy döntött, megalázza a tanulót.

Alaposan megleckéztette az ötödikes diákját egy felháborodott osztályfőnök Nagykárolyban, akinek egyáltalán nem tetszett, hogy a lány megfestette a haját és többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó visszafestetni az eredeti hajszínre.

A pedagógusnak elfogyott a türelme, és egy ollóval toppant be az osztályba, majd arra kényszerítette a diákot, hogy ott helyben szabaduljon meg az kiszőkített tincseitől, mert az iskola belső szabályzata tiltja a hajfestést. Szemtanúk szerint a frizuraváltásba egy másik pedagógus is besegített.

A nyilvános megszégyenítés miatt az iskola vezetősége belső vizsgálatot indított, a diáklány szülei pedig a tanfelügyelőséghez fordultak az ügyben.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30804
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.