Medvebűnözés
béel
2019. április 15. hétfő, 08:39
Meleg helyzet volt.

A kívántnál jóval izgalmasabbra sikeredett a kirándulás azon négy turista számára, aki a dél-romániai Buşteni közelében indult hegyi túrára: séta közben medve riasztotta meg őket.

A craiovai turisták még vasárnap  a kijelölt útvonalon haladtak, amikor a medve keresztezte az útjukat.

Mivel nem kívántak közelebbről megismerkedni a nagyvaddal, letértek a kijelölt turistaútvonalról, és bementek az erdőbe.

Csakhogy ez sem bizonyult jó ötletnek: eltévedtek.

Mivel hiába keresték a visszautat, közben rájuk esteledett. Nem volt náluk sem elemlámpa, sem semmilyen felszerelés, így végül a hegyimentőket kellett riasztaniuk.

Ők pedig azonnal akcióba léptek. Szerencsére még idejében rájuk bukkantak, mielőtt bármilyen komolyabb baj történt volna, és lehozták őket a hegyről.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30795
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.