Szerző: Erdély László
2019. április 11. csütörtök, 20:42
Arra kértük a Király-dinasztia tagjait, Király Lászlót, Király Farkast és Király Zoltánt, hogy olvassanak fel egy általuk választott saját verset a Főtér olvasóinak. Tisztelgés a magyar költészet napján.

A magyar költészet napja alkalmából A három Király(ok) címmel irodalmi estet szervezett a Kolozsvári Állami Magyar Színház: a Király-család három tagja, Király László, Király Farkas és Király Zoltán beszélgetett Tompa Gáborral költészetről, apa-fiú viszonyról, szókimondásról, politikai korrektségről és képmutatásról, párhuzamos életutakról.

Éltünk a lehetőséggel, és arra kértük a többszörösen kitüntetett, hetvenötödik életévét nemrég betöltő Király Lászlót és a nyomdokaiba lépő fiait, Király Farkast és Király Zoltánt, hogy olvassanak fel egy általuk választott saját verset a Főtér olvasóinak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30766
Szociális lakásokat vásárolnak piaci áron.
Nem kapott elegendő szavazatot a liberálisok bizalmatlansági indítványa, amelynek még az RMDSZ is szurkolt.
A rahovai börtönben maradhat, de szigorított felügyelet alatt.
Aradon is virágzik a Tisza. Azaz a Maros.
Újabb tanácsos távozik. Vajon ki lesz a következő?
Minek országprojekt egy olyan földrajzi helynek, amely nem igazán nevezhető országnak? Figyelem, pamfletveszély!
Veszik, mint a cukrot.
A román társadalom addig nem képes szembenézni múltjával, jelenével, jövőjével, amíg a külföldieket, a királyt, a földesurakat, a „bozgorokat” és a cigányokat kiáltja ki bűnösnek.
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.