Illusztráció | Auchan
Egerek és emberek
MTímea
2019. március 15. péntek, 20:34
Az eladónő a vásárló szeme láttára taposott agyon egyet.

Az efféle hírek nem tartoznak a kedvenceink közé, de bizonyára szatmári olvasóinkat érdekli, hogy a város egyik legnépszerűbb nagyáruházában egerek tanyáznak. Egy várásló nem is egyet, kettőt örökített meg, amint az üzlet polcain szaladgálnak, közvetlenül az élelmiszerek között.

A nő szólt az egyik alkalmazottnak, aki némi kínlódás után, nemes egyszerűséggel, a vásárlók szeme láttára agyon taposta az egyiket. Az üzletvezető ahelyett, hogy bocsánatot kért volna a betegségeket hordozó állatok jelenlétéért, letolta a vásárlót, amiért felvételeket készített, holott ezt tiltja az üzletpolitika.

Miért, az teljesen szabályos, hogy ilyesmi előfordulhat?   

comments powered by Disqus
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.