Masszív támogatás
béel
2019. március 13. szerda, 10:05
Ha ettől nem kezdik gőzerővel építeni a sztrádákat, akkor semmitől.

Románia-szerte egyre többen csatlakoznak a Ștefan Mandachi üzletember által elindított tiltakozóakcióhoz, amelynek lényege az, hogy március 15-én délután 15 órakor 15 percre beszüntetik a munkát, így követelve az autópályák építését: a legfrissebb jelentkező egy bukaresti masszázsszalon.

Igen, OLYAN, vagyis erotikus masszázsszalon.

Mert az erotikus masszázst végző lányok is jobb kedvvel végzik fárasztó munkájukat, ha normálisan lehet közlekedni – mondják a szalon illetékesei.

A klub közleményt is kiadott. Eszerint a klub kuncsaftjainak nem kell aggódniuk amiatt, hogy elvész a befizetett pénzük: egyszerűen annyi történik majd, hogy negyed órányi ingyen „foglalkozást” biztosítanak nekik. Ez azonban nem masszázs lesz: tizenöt percig az autópályákról vagy bármilyen más témáról társaloghatnak majd a lányokkal.

A magyarázat mindent visz: a klubban több tucatnyi szép lány dolgozik, akik Erdélyből, Moldvából és Havasalföldről érkeztek, és elegük van abból, hogy órákon keresztül kell lassan zötykölődniük a hazaúton.

Az mondjuk elég szürreálisan hat, hogy valaki autópálya-építésről akarjon társalogni egy erotikus masszázsszalonban, de hát ki tudja, lehet, hogy van olyan, akit éppen ez indít be.

Minden esetre reméljük, hogy a tiltakozó akció hepienddel végződik.

comments powered by Disqus
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.
Nos, a szerző szerint nagyon úgy tűnik, hogy nem. Ezért elsősorban Románia a hibás, na de persze, hogy mindjárt ott lohol mögötte az ellenséges Magyarország.
A taláros testület az államfőnek és a kormánynak is (részben) igazat adott a vitában, szóval nesze semmi.
A caracali áldozat megmentését megkönnyítette volna, ha működnek az európai támogatással beszerzett, segélyhívásokat fogadó eszközök.
Az mondjuk érthetetlen, miért kellett másfél évet várni a döntésre.
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.