Allergiariadó
szabot
2019. február 15. péntek, 21:21
Allergént tartalmaz, és nincs is feltüntetve rajta.

A Lidl szupermarket-hálózat minden boltja nyugta nélkül is visszaveszi, sőt visszafizeti a Belbake márkájú, 200 grammos kiszerelésű kókuszreszeléket, mert a kéndioxidos tartósítószer nincs feltüntetve a csomagoláson.

Az üzletlánc az idén november 21-én lejáró, 34188 számú készletet vonja vissza, közölte az országos élelmiszerbiztonsági hatóság.

A Lidl azt állítja, ahogy megtudta, hogy kéndioxidot tartalmaz a kókuszreszelék, és ez nincs feltüntetve a címkén, bevonta az összes ilyen terméket a polcairól. Ez a kókuszreszelék azokra veszélyes, akik allergiások a kéndioxidra, mert gyanú nélkül elfogyasztják, és allergiás reakció léphet fel a szervezetükben. Mindenki más gond nélkül fogyaszthatja, üzeni a boltlánc.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29959
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.