Allergiariadó
szabot
2019. február 15. péntek, 21:21
Allergént tartalmaz, és nincs is feltüntetve rajta.

A Lidl szupermarket-hálózat minden boltja nyugta nélkül is visszaveszi, sőt visszafizeti a Belbake márkájú, 200 grammos kiszerelésű kókuszreszeléket, mert a kéndioxidos tartósítószer nincs feltüntetve a csomagoláson.

Az üzletlánc az idén november 21-én lejáró, 34188 számú készletet vonja vissza, közölte az országos élelmiszerbiztonsági hatóság.

A Lidl azt állítja, ahogy megtudta, hogy kéndioxidot tartalmaz a kókuszreszelék, és ez nincs feltüntetve a címkén, bevonta az összes ilyen terméket a polcairól. Ez a kókuszreszelék azokra veszélyes, akik allergiások a kéndioxidra, mert gyanú nélkül elfogyasztják, és allergiás reakció léphet fel a szervezetükben. Mindenki más gond nélkül fogyaszthatja, üzeni a boltlánc.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29959
Hej, zengték a jeles jelöltek a „magyar nótát” egyre-másra. Kivéve a PSD-vezért. Neki tele volt a szája.
Jól látják, kedves Olvasók. A nagy tudású politikai elemző szerint Magyarország egy kisebb orosz medve, amely persze folyton Erdélyre feni a fogát.
Yuval Harari tézisei alapján a szerző többek közt levonja a következtetést: az állítólagos hazaszeretetével dicsekvő ultranacionalista dragnióta rezsim sohasem fog hazafinak számítani.
A Facebookon, egy élő bejelentkezésben kérte követőit, hogy szóljanak a rendőrségnek és menekítsék ki a helyszínről.
Nem csak Che Guevara és Marx, hanem Boc, Băsescu, Dragnea, Cioloş is pólóra került. Meg Orbán, Merkel, Trump vagy Macron is.
„Magyar az, akinek fáj Trianon”. De hogyan lehet feldolgozni ezt a traumát? És kinek a felelőssége?
A gyűlölet magasztalói és prédikálói visszafordítják a román társadalmat abba a korba, amikor a nacionalista hév pótolni tudta a sokak számára hasznos racionális megoldásokat.
A legnagyobb világsztárok közül kevesen és ritkán jutnak el Romániába, de nem azért, mert nem akarnak: az autópályák és az ideális fellépőhelyszínek hiánya ijeszti el Bonót, Beyoncét és társait.
Bár Nagyvárad gyógyszerészettörténeti emlékeit a rendszerváltás után szétlopkodták, az irgalmas rendiek Gránátalma patikájának berendezése túlvészelt minden viszontagságot. A katolikusok teljesen önerőből feltárták, leltározták és most a közönségnek is megmutatják.
Gryllus Dánielt kérdeztük a Kaláka és Kányádi Sándor kapcsolatáról Kolozsváron, ahol a zenekar Bogdán Zsolt színművésszel a tavaly elhunyt költő verseiből adott elő egy estére valót.
Ráadásul rekord idő alatt. Na de: Sebastian Ghițát nem sikerült kipiszkálni Szerbiából, pedig állítólag akarták. És Markó Attilát se Magyarországról. Igaz, azt annyira nem is erőltették.
Több megyében is menekülniük kellett az embereknek az áradások elől.
Nem volt olyan szövetség, melyben Románia kitartott volna, állítja a szerző. És ha már hagyomány, akkor tessék, itt az újabb nemzetközi botrány.
Diószegi László így büntetné meg a rájátszásban katasztrofálisan teljesítő játékosait.