Az alsócsórai iskola | Fotó forrása: Ziarul Unirea
Tiltott viszony
Timi
2019. február 14. csütörtök, 21:30
Az ügyészség szerint hónapokig tartott a viszony.

A Fehér megyei Alsócsóra (románul Sălişte) településen a helyi rendőrfőnököt arról értesítette a helyi iskola vezetősége, hogy angoltanárnőjük lefeküdt az egyik 14 éves tanítványával. A rendőrség hivatalból eljárást indított a 34 éves nő ellen, őrizetbe vették, majd 60 napra hatósági felügyelet alá helyezték.

A maroscsügedi tanárnő ügye a gyulafehérvári bíróság mellett működő ügyészséghez került. Az ügyész szerint 2018 októbere és 2019 januárja között a nő háromszor is lefeküdt nyolcadikos diákjával.

A hatósági felügyelet ideje alatt a vádlott nem taníthat, rendszeresen jelentkeznie kell a rendőrségen, be kell jelentenie, ha lakhelyet változtat és nem veheti fel kapcsolatot az érintett diákkal. Ha beigazolódik a viszony, a tanárnő akár tíz évre is rácsok mögé kerülhet. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29945
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.
A román miniszterelnök asszony olyat mondott, hogy a Brüsszelben ücsörgő politikusok leestek a székről.
Lehet, hogy nem is akkora pótcselekvés az RMDSZ centenáriumvégi pótcselekvése.
A szerző szerint van abban valami, hogy aki nem megy el szavazni, az ne ugráljon utána az utcán. A megoldás? A kötelező voksolás, persze.
Lezárták a csendőrök elleni eljárást, a bírságokat már korábban érvénytelenítették, az SZNT pedig nem nyújt be fellebbezést.
Megnéztük az idegenforgalmi minisztérium legújabb turistacsalogató videóját, de fogalmunk sincs, mi célból készülhetett.
Hétfőn nem tudott megjelenni a bíróság előtt, mivel baj van a gerincével.
Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori fürdővárosát felterjesztenék az Európa legszebb termálfürdőit összesítő UNESCO-listára.
Álfogorvost buktatott le egy anyuka Suceaván. A durva az, hogy egy négyéves gyermek életét veszélyeztette.
Persze csak szőr mentén: hogy jelenlétével a Szacsvay-szobornál miért tolta az RMDSZ kampányszekerét.