Fotó: Observator.tv
STOP! LOVE!
papmeli
2019. február 13. szerda, 14:43
Szeretet ide vagy oda, a szívecskés jelzőlámpák is megálljt mutatnak.

Ahhoz, hogy a Bálint-nap meghonosodott tájainkon, az elmúlt évtizedekben hozzászokhattunk. Ahogy ahhoz is, hogy ilyenkor a cégvezetők a lehető leginkább profitálni akarnak a szerelmeseken, és a különböző hatóságok is csatlakoznak a hisztihez. Akár teljesen nevetséges ötletekkel is.

A legújabbat a konstancai önkormányzat szolgáltatta, ahol – bár az extravagáns Radu Mazăre korábbi polgármester már nincs jelen – továbbra sincs hiány furcsa ötletekből. Most például azzal álltak elő, hogy Bálint-napra az egyik forgalmas sugárút jelzőlámpái piros jelzéskor szívecskéket mutatnak.

Igaz, maguk a hatóságok is tartanak attól, hogy a sofőrök félreérthetik a szerdán kipróbált piros jelzést. „Azt javasoljuk az autósoknak, vegyék figyelembe, hogy a szívecske a STOP jelzést jelenti, és ne bocsátkozzanak kalandokba” – üzenték a volánnál ülőknek.

Akik egész februárban örülhetnek az önkormányzat szeretetének, ugyanis a piros szívecskéknek nemcsak Bálint-napon, hanem annak román megfelelőjén, Dragobetén is működniük kell, így egész hónapban ott pislognak az átjáróknál. Igaz, a verbálisan gyakran, de olykor tettlegesen is egymásnak eső romániai sofőrökre néha ráférne egy kis szeretet. :)

comments powered by Disqus
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.