Képünk illusztráció.
Február, hol a nyár?
papmeli
2019. február 11. hétfő, 11:56
Építünk még hóembert a közeljövőben.

Nagy hideg ugyan nem lesz a héten, de a tél nem teszi ki végleg a lábát tájainkról. Havazás főleg a hegyekben várható, és ahol nem hull, esik majd, ígérik erre a hétre a meteorológusok. Szóval, nem árt, ha lesz nálunk esernyő.

A hőmérsékleti értékek megfelelnek majd az átlagos februári időjárásnak, talán kicsit magasabbak is annál. De míg délen főleg esőre, a többi régióban havasesőre kell számítani, Erdély és Moldva északi részén, illetve a hegyekben havazás várható, közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM).

A hét második felében és hétvégén már kevésbé kell felöltözni, felmelegedik az idő, de a 0 és 6 Celsius fok közötti nappali hőmérsékleti értékekhez további esők társulnak. Éjszaka -12 és -2 fok közötti értékek várhatók.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29889
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.