Kábító számok
béel
2019. február 11. hétfő, 09:28
Öt kilónyi kábítószerrel buktak le.

Luxusszállodák napozóágyai helyett a kambodzsai adófizetők pénzéből fenntartott, nem feltétlenül luxuskörülményeket biztosító helyi börtönök kényelmét élvezheti az a két román állampolgár, akit drogcsempészet miatt vettek őrizetbe a délkelet-ázsiai országban az elmúlt héten.

A beszámolók szerint a kambodzsai rendőrség egyik illetékese közölte: egy Narcis-Manuel Olaru nevű román állampolgár csomagjában öt kilogramm metamfetamint találtak az ország északkeleti részében található Sziemreap repülőterén. A településen számos turista fordul meg, mivel közel van a híres angkorvati templomokhoz.

Olaru a kihallgatás során elárulta, hogy a fővárosban, Phnom Penh-ben további négy cinkosa bújkál: egy további román és három nigériai állampolgár.

A rendőrség mindannyiukat kézre kerítette.

Mint kiderült, a kábítószert Laoszban szerezték be, és Új-Zélandon adtak volna túl rajta. Nem lett volna rossz üzlet, kilogrammonként ugyanis 50 ezer dollárt ér az áru.

Ehelyett azonban – közölte a rendőrség – akár több évtizednyi börtönbüntetésre is számíthatnak a legendásan rossz hírű kambodzsai börtönök valamelyikében.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29887
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.