Képünk illusztráció.
Ámokfutás
papmeli
2019. február 10. vasárnap, 11:21
Tökrészegen sodort veszélybe több sofőrt egy szebeni férfi.

Jó mélyen a pohár fenekére nézhetett az a férfi, aki szombat este láncbalesetet okozott Nagyszeben bejáratánál. Az alkoholmámoros sofőr a város bejárata előtt nem tartotta a kellő követési távolságot, így végül két másik sofőrtársát is sikerült veszélybe sodornia.

A kiérkezett rendőrök mindhármukat megfújatták és a hősünk által kilehelt levegőben literenként 1,75 milligramm alkoholt mutattak ki. Gyakorlatilag tökrészeg volt. A maga okozta balesetben ráadásul megsérült, kórházba kellett szállítani.

Más sérültről nem érkezett hír, de a láncbaleset miatt órákig nehézkesen lehetett közlekedni a környéken.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29881
A régiósítás veszélyes. Erdély veszélyes. Transilvania nem veszélyes. Amúgy jé, Romániában élnek emberek Bukaresten kívül is. Micsoda felfedezés!
Meg kell adni: ha az érdek úgy kívánja, a mioritikus államvezetés remekül teljesít. Persze, nem az ország érdeke. A büntetőügyeseké.
Az irodalmi tehetséggondozás kolozsvári fóruma, a Bretter-kör felvette annak az embernek a nevét, akinek az elmúlt évtizedekben talán a leginkább köze volt hozzá: a Bréda Ferencét.
Hiába kötelezi törvény a sztrádaépítésre, nagyon úgy tűnik, a kormány magasról tojik az egészre.
Gaal György helytörténész egy kötettel adózik De Gerando Antonina, a kolozsvári leányintézet alapítója emlékének.
Szögezzük le: a szándék dicséretes! Mindentől függetlenül. De azért vicces, na.
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?
A Musai-Muszáj nyílt levélben üzente meg Kolozsvár polgármesterének, hogy a jónapotnak őszintének kell lennie.
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.
A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások sem szegik kedvét a Sepsi OSK futballcsapat tulajdonosának, aki ugyanolyan sikerrel próbálja megállni a helyét a román labdarúgás élvonalában, mint a kenyérpiacon.