Képünk illusztráció.
Ámokfutás
papmeli
2019. február 10. vasárnap, 11:21
Tökrészegen sodort veszélybe több sofőrt egy szebeni férfi.

Jó mélyen a pohár fenekére nézhetett az a férfi, aki szombat este láncbalesetet okozott Nagyszeben bejáratánál. Az alkoholmámoros sofőr a város bejárata előtt nem tartotta a kellő követési távolságot, így végül két másik sofőrtársát is sikerült veszélybe sodornia.

A kiérkezett rendőrök mindhármukat megfújatták és a hősünk által kilehelt levegőben literenként 1,75 milligramm alkoholt mutattak ki. Gyakorlatilag tökrészeg volt. A maga okozta balesetben ráadásul megsérült, kórházba kellett szállítani.

Más sérültről nem érkezett hír, de a láncbaleset miatt órákig nehézkesen lehetett közlekedni a környéken.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29881
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.