Illusztráció | A kép forrása a Pixabay
baleset
szabot
2019. február 9. szombat, 14:42
Régen környékén vettek üldözőbe egy sofőrt, később rálőttek, de gyalogost találtak el.

Súlyos balesetbe torkollt egy autós üldözése, de nem az autós okozta a balesetet, hanem az őt fegyverrel megállítani akaró rendőr, írja a Mediafax. A rendőr véletlenül gyalogosra lőtt rá, a nő súlyos sérüléssel fekszik a kolozsvári idegsebészeten.

Péntek este gyorshajtót akart lekapcsolni egy szászrégeni rendőrjárőr a Régen környéki forgalomban, de a sofőr nem állt meg a közeg szabályos jelzésére. A közúti rendőrök üldözni kezdték a szökevény sofőrt, és szóltak a kollégáiknak is, hogy merre hajtott tovább az illető, értesült a történtekről a Mediafax hírügynökség.

20 km-rel északra, Magyaró környékén azonosították ismét az autót, de a sofőr az itteni rendőrök jelzésére sem állt meg, mire az egyik rendőr rálőtt. A golyó azonban nem az autót vagy a sofőrt, hanem egy 59 éves nőt talált el, aki a közelben gyalogolt. 

A rendőrök felhagytak az autós üldözésével, és azonnal a nő segítségére siettek, majd mentőt hívtak hozzá. A nőt először a marosvásárhelyi sürgősségre, majd a kolozsvári idegsebészetre szállították.

A szökevény sofőrt további 20 km-rel odébb, Ratosnyán állították meg végül.

A rendőrség vizsgálatot indított a baleset minden részletének felderítése érdekében. A Maros megyei rendőrség szombaton annyit közölt, hogy egy 48 éves rendőr lőtt rá az autóra, mivel annak sofőrje nagy sebességgel hajtott a rendőrök felé, és nemcsak a közegek, hanem a forgalom többi résztvevője számára is veszélyt jelentett.

comments powered by Disqus
A 45 éves aradi hegymászó három napja tűnt el.
Nincs más dolgunk, mint bekészíteni a popcornt.
Közeledik az államfőválasztás és van egy sor hasonlóság korábbi helyzetekkel. De újdonság is akad, persze.
A bíróság visszaeső bűnözőként kezelte a 64 éves férfit.
A Kreml érdeke, hogy a caracali tragédiát összekapcsolják a deveselui rakétabázissal és az Egyesült Államokkal.
Elveszítheti szülei házát a faipari óriással pereskedő Neuer Weg Egyesület alelnöke.
A Tomcsa Sándor Színház tagja csütörtök délután, 42 évesen hunyt el súlyos betegsége következtében.
Akkor mégis mi a fenének nem vehetik birtokukba a sofőrök? Nem hisszük, hogy van rá észszerű magyarázat...
A román gazdaság azért működőképes, mert a jól végzett munka évszázadok óta beépült a Bánság és Erdély létezési modelljébe és természetébe, propaganda és fellengzős dicsekvés nélkül.
A munkaképes lakosság csaknem negyede hiányzik az országból.
Újabb vitaindító elképzelés született, melyet a diákok máris elleneznek.
A Román Nemzeti Bank (BNR) szerint az ország küladóssága 2019. július 1-jén 103,671 milliárd euró volt. Románia összes termőföldje alig 75 milliárd eurót ér.