Fotó forrása: ziarul21.ro
Nagyon beteg!
Timi
2019. február 5. kedd, 15:15
Milyen jól jelképezi ez a jelenet a 21. századi romániai közállapotokat.

Kedd délelőtt Tordán kapták lencsevégre, amint egy mentőautó sofőrje a menet közben leesett ajtóval szerencsétlenkedik a forgalmas útszakaszon. Úgy tűnik, az ajtó nemes egyszerűséggel útközben lepottyant,  szerencsére beteg nem tartózkodott a hátsó utastérben, máskülönben nagyobb baj is történhetett volna.

A mentőautó egy magánegészségügyi szolgáltató tulajdonában áll, úgyhogy nem korrekt azt állítani, hogy az állami egészségügyet minősíti az eset, pedig nagyon kézenfekvő következtetés lenne. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29818
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
Mégsem lesz egyforma kockák halmaza a Pece-parti Párizs?
Lehűlés és felmelegedés váltogatja egymást, de egy szaharai porfelhő is beköszön.